Štúdium, dokumenty a tlačivá
 

Vianočné koledovanie

V adventom období naši žiaci spolu so svojimi pedagógmi už tradične prinášajú ľuďom posolstvo lásky a pokoja prostredníctvom vianočného koledovania.

Prvýkrát sa tento rok predstavili s vianočnými koledami a vinšami na Zasadnutí starostov a primátorov Podunajského regiónu 25. novembra 2011, ktoré sa konalo v Hoteli Senec na Slnečných jazerách. Program so žiakmi pripravili p. Eva Casanova, Mgr.art. Zuzana Szabó, Mgr. Helena Čajková, Mgr.art.  Petra Mazúchová a p.  Božena Škriečková.

V piatok 9.12.2011 vystúpili v programe pre invalidných dôchodcov v Montostroji žiaci Peter Pažitný, Petra Šipošová, Mónika Németh, Martina Mészárosová, Helenka Zsilinszká a Agnesa Mináriková. Program pripravili p. Elena Dömeová, p. Ferdinand Döme st. a Mgr. Helena Čajková.

Podobné podujatie pre dôchodcov (Ing. Kopecký) sa uskutočnilo 13.12.2011 dopoludnia v Stredisku sociálnych služieb, kde účinkovali pedagógovia Mgr.  Helena Čajková, Mgr. Ferdinand Döme a p. Ferdinand Döme st.

V tento istý deň popoludní vystúpili žiaci v Dome dobra pre dôchodcov akordeónové duo Bianka Fábryová a Richard Kmeťo, speváčky Helenka Zsilinszká a Agnesa Mináriková, Mónika Németh – gitara, Petra Šipošová – husle a p. Ferdinand Döme – akordeón. Program pripravili Mgr. Helena Čajková a p. Elena Dömeová.

V stredu 14.12.2011 vystúpili v reštaurácii Lobster pre dôchodcov Mestského úradu v Senci učitelia Mgr. Ferdinand Döme – husle, Ferdinand Döme – akordeón a Mgr. Helena Čajková – hovorené slovo.

Vo štvrtok 15.12.2011 sa konalo vystúpenie pre sociálne slabších občanov v Montostroji. Účinkovali žiaci aj pedagógovia: p. Ferdinand Döme st. – akordeón, Mgr. Ferdinand Döme – husle, Mgr. Helena Čajková – vinšovačky, Mónika Németh a Martina Mészárosová – gitara, Helena Zsilinszká a Agnesa Mináriková – spev. Podujatie pripravila p. Elena Dömeová.

V piatok 16.12.2011 v obci Nový Svet pre dôchodcov vystúpilo trio p. Škriečkovej – Iveta Šipošová – husle, Katarína Csikmáková – husle, Dominika Melničuková – klavír a speváčky Mária Jánska, Mária Cíbiková, Agnesa Mináriková, Helenka Zsilinszká. Okrem toho vystúpil komorný zbor speváčok, ktoré pripravila  Mgr.art. Zuzana Szabó, v zložení: Katarína Kakašová, Réka Szöcs, Alžbeta Korbeličová, Frederika Ďurčová, Mária Cíbiková, Mária Jánska a Marta Jánska. Vinšovala Mária Košecká (žiačka Mgr. Heleny Čajkovej).  Žiakov sprevádzal riaditeľ školy Mgr.art. Gabriel Škriečka.

V utorok 20.12.2011 vystúpili v reštaurácii Nostalgia Mgr. Ferdinand Döme a p. Ferdinand Döme st. pre zamestnancov Mestského úradu v Senci.