Štúdium, dokumenty a tlačivá
 

Október – mesiac úcty k starším

 V priebehu októbra – mesiaca úcty k starším – žiaci a pedagógovia našej školy účinkovali na viacerých podujatiach v rámci mesta Senec.

V stredu 5.10.2011 senecký primátor Ing. Karol Kvál odovzdával Cenu primátora a Cenu mesta výnimočným ľuďom, ktorí zviditeľnili naše mesto. Hudobný program pripravili riaditeľ školy Mgr.art. Gabriel Škriečka – flauta a  kolegyne  Mgr.art. Zuzana Szabó – spev  a Mgr.art. Petra Mazúchová – klavír.

12.10. 2011 vystúpili s kultúrnym programom v Stredisku sociálnych služieb  – Dom dobra na Slnečných Jazerách žiaci: Peter Pažitný – akordeón, Petra Šipošová  – husle, Monika Németh – gitara, Mikuláš Bertók – husle,  Jakub Kolembus – keyboard,  Helena Zsilinská – spev, Mária Lančaričová –  recitácia a dvaja pedagógovia: Mgr. Ferdinand Döme – husle a Ferdinand Döme st. – akordeón.

V stredu 19.10.2011 účinkovali v programe  pre Červený kríž v rámci Mesiaca úcty k starším v priestoroch Základnej školy J. G. Tajovského: Peter Pažitný – akordeón, Petra Šipošová – husle, Monika Németh – gitara, Mikuláš Bertók – husle, Helena Zsilinská – spev, Mária Lančaričová – recitácia. Na príprave programu spolupracovali pedagógovia: Ferdinand Döme st., Elena Dömeová a Mgr. Helena Čajková.

27.10.  2011 účinkoval v programe pre dôchodcov v Montostroji (Ing. Kopecký) ľudový súbor Igrici pod vedením PaedDr. Miroslava Brnu, PhD.